Programare.org - Programare Romaneasca: C/C++, PHP, Java, .NET, VB, Delphi, etc.
Visual Studio 2005

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Visual Basic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Nytro
Coder

Data înscrierii: 25/Feb/2008

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 9:17 am    Titlul subiectului: Visual Studio 2005 Răspunde cu citat (quote)

Download :

http://rapidshare.com/files/72......part1.rar
http://rapidshare.com/files/72......part2.rar
http://rapidshare.com/files/72......part3.rar
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Blog
yu_li_yan
Avansat

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 9:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stergeti va rog mizeria asta de thread, ca se mai trezesc nestiutori sa dea clic.
Nytro
Coder

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce vrei sa zici ? /Smile
Sus
teddycarebears
Expert

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Bucharest

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 1:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba baiutule tu vrei sa faci puscarie? IT-ist poate primi citatie de la Politia Romana ca sa iti dea ip-ul apoi cei din divizia speciala de la Politia Romana si inca 2 tipi din BSA iti vor face o vizita acasa, te vor aresta si risti pana la 15 ani de puscarie pentru piraterie si incalcarea dreptului de autor. stai ma in banca ta acasa. daca e cineva interesat de soft stie el de unde sa faca rost.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Blog Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ITist
Guru

Data înscrierii: 20/Apr/2005
Locație: Toronto

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 4:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu fim mai catolici decit papa ... Am mai spus muuult mai demult pe aici ca-is ok link-uri catre alte servere cu soft, atit timp cit softul nu-i tinut pe acest site (aici nu punem soft piratat insa link-urile cine sta sa le verifice... fiecare pe riscul lui). Pina sa primesc eu citatie de la politia romana in CA, pt. server hostat in US va mai trece ceva vreme ... stau linistit din acest punct de vedere.
Sus
Nytro
Coder

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dragut , astept politia ... Smile

Pana vine politia insa , cei care vor sa descarce sunt bineveniti .

A , nu am uploadat eu ... Poate conteaza ...
Sus
teddycarebears
Expert

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer conteaza cine da linkul nu neaparat cine uploadeaza fisierul ... asta asa just fyi ...

in alta ordine de idei in ultima vreme am observat ca multi programatori .NET care ne respectam, daca nu avem banii sa cumparam solutiile profesionale atunci le folosim pe cele express care sunt si free si legale ...

oamenii aia au facut un soft si au muncit ... noi suntem la fel platiti si traim din acel soft ... atat producatorii cat si utilizatorii unui soft ar trebui sa se respecte reciproc si in cazul in care e nevoie sa dai bani atunci nu ar trebui ca utilizator sa eziti in privinta asta ... la urma urmei tu ca programator traiesti din utilizarea Visual Studio ...

e mai mult o chestie ce tine de bun simt si de etica profesionala ... dar nu ma astept ca oricine sa inteleaga asa ceva ...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Blog Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Nytro
Coder

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pura curiozitate : uita-te la tine in calculator si incepand de la Windows , spune-mi ce ai legal in calculator , in afara de programele freeware . Cate programe ai cumparat ?
Sus
teddycarebears
Expert

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in afara de programele freeware absolut tot softul are licenta VLK oferita de la munca ca beneficiu pentru ca lucrez in acea companie ... altfel le-am zis ca voi utiliza Linux si ca nu au de ce sa ma sune dupa program si sa ma intrebe solutii Microsoft ...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Visual Basic Ora este GMT + 2 ore 

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Pagini.info = Legaturi cu lumea - director web romanesc cu situri, webloguri & forumuri