| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Nytro Coder
Data înscrierii: 25/Feb/2008 Mesaje: 171
|
|
| Sus |
|
 |
yu_li_yan Avansat

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 399 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Stergeti va rog mizeria asta de thread, ca se mai trezesc nestiutori sa dea clic. _________________ "C++ is an octopus made by nailing extra legs onto a dog" --Anon. |
|
| Sus |
|
 |
Nytro Coder
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce vrei sa zici ? / |
|
| Sus |
|
 |
teddycarebears Expert

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 756 Locație: Bucharest
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
ba baiutule tu vrei sa faci puscarie? IT-ist poate primi citatie de la Politia Romana ca sa iti dea ip-ul apoi cei din divizia speciala de la Politia Romana si inca 2 tipi din BSA iti vor face o vizita acasa, te vor aresta si risti pana la 15 ani de puscarie pentru piraterie si incalcarea dreptului de autor. stai ma in banca ta acasa. daca e cineva interesat de soft stie el de unde sa faca rost. _________________ Programming is a dirty job, you always have to deal with miserable code.
There is always a tiny little bug out there that makes your day miserable enough ... |
|
| Sus |
|
 |
ITist Guru

Data înscrierii: 20/Apr/2005 Mesaje: 4846 Locație: Toronto
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 4:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa nu fim mai catolici decit papa ... Am mai spus muuult mai demult pe aici ca-is ok link-uri catre alte servere cu soft, atit timp cit softul nu-i tinut pe acest site (aici nu punem soft piratat insa link-urile cine sta sa le verifice... fiecare pe riscul lui). Pina sa primesc eu citatie de la politia romana in CA, pt. server hostat in US va mai trece ceva vreme ... stau linistit din acest punct de vedere. |
|
| Sus |
|
 |
Nytro Coder
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Dragut , astept politia ...
Pana vine politia insa , cei care vor sa descarce sunt bineveniti .
A , nu am uploadat eu ... Poate conteaza ... |
|
| Sus |
|
 |
teddycarebears Expert

|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer conteaza cine da linkul nu neaparat cine uploadeaza fisierul ... asta asa just fyi ...
in alta ordine de idei in ultima vreme am observat ca multi programatori .NET care ne respectam, daca nu avem banii sa cumparam solutiile profesionale atunci le folosim pe cele express care sunt si free si legale ...
oamenii aia au facut un soft si au muncit ... noi suntem la fel platiti si traim din acel soft ... atat producatorii cat si utilizatorii unui soft ar trebui sa se respecte reciproc si in cazul in care e nevoie sa dai bani atunci nu ar trebui ca utilizator sa eziti in privinta asta ... la urma urmei tu ca programator traiesti din utilizarea Visual Studio ...
e mai mult o chestie ce tine de bun simt si de etica profesionala ... dar nu ma astept ca oricine sa inteleaga asa ceva ... _________________ Programming is a dirty job, you always have to deal with miserable code.
There is always a tiny little bug out there that makes your day miserable enough ... |
|
| Sus |
|
 |
Nytro Coder
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din pura curiozitate : uita-te la tine in calculator si incepand de la Windows , spune-mi ce ai legal in calculator , in afara de programele freeware . Cate programe ai cumparat ? |
|
| Sus |
|
 |
teddycarebears Expert

|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
in afara de programele freeware absolut tot softul are licenta VLK oferita de la munca ca beneficiu pentru ca lucrez in acea companie ... altfel le-am zis ca voi utiliza Linux si ca nu au de ce sa ma sune dupa program si sa ma intrebe solutii Microsoft ... _________________ Programming is a dirty job, you always have to deal with miserable code.
|
| Sus |
|
 |
|