Trimis: Mar Ian 01, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: Caut Designer. Eu nefumatoare, fara obligatii, cu dimensiuni
Salutari.Cautam(si speram sa si gasim) un webdesigner pentru layout-uri de site, design de corporate ID, eventual materiale publicitare (printuri).
Candidatul ideal (nu-l cautam neaparat pe cel ideal, dar sa semene cu el )este:
- pasionat de ceea ce face ("daca dragoste nu e, nimic nu e")
- posesor de talent si carnet de conducere profesionist (categoria Photoshop & Illustrator)
- cunostinte solide din domeniu ( de la "beton" in sus)
- team player
- simtul umorului “constituie un avantaj”
- cunostinte de baza in HTML (nu trebuie sa "taie" layout-ul, il avem pe Ciomu in echipa, numai sa nu-l innebuneasca de tot cu design-uri imposibile)
Putem oferi din toata inima:
- colegi si sefi OK, la o adica se pot "optimiza" cu SEO
- proiecte interesante
- recunoasterea si aprecierea muncii bine facute
- dedicatia se rasplateste (nu numai cu laude)
La acest pachet oferim bonus si:
- program full option, pardon full time
- mediu de lucru placut
- hard-ware "tare" (statie grafica, tableta grafica, monitor 22')
- remuneratie corespunzatoare
Pe scurt:
- profesionist care
- se implica si
- nu o face numai pentru bani.
Sediul firmei este in Timisoara iar "aportul" la proiecte se face la sediu.Candidatii (sau candidatele) sunt asteptati cu un portofel (pardon portofoliu) la adresa savasebastian [at] webness.ro si cu o cafea la sediul firmei (cafeaua o dam noi).
Daca exista doritori din alte parti ale tarii, putem ajuta la rezolvarea problemei relocatiei. Daca esti tentat sa schimbi aerul din orasul tau, trimite-ne un portofoliu pe adresa savasebastian[at]webness.ro
*speram ca nu deranjam pe nimeni cu formularea nonconformista
Data înscrierii: 03/Iun/2006 Mesaje: 820 Locație: Cluj Napoca, Romania
Trimis: Mar Ian 01, 2008 6:37 pm Titlul subiectului:
Fain anuntul! In spiritul sarbatorilor!
Aho aho copii si frati
Daca vreti sa angajati
Cu grija sa va purtati
Si salarii mari sa dati! _________________ [url=http://huper.dynodas.com/]Huper-blog personal[/url]
Data înscrierii: 28/Dec/2005 Mesaje: 1758 Locație: c:\
Trimis: Joi Ian 03, 2008 11:20 am Titlul subiectului:
Foarte fain anuntul.
La cum suna, ar trebui sa fie foarte interesant de lucrat in compania care l-a publicat.
Nenea patronu'... daca citesti pe'acilea... dai o prima celui ce a scris anuntul... ca ii cel mai fain anunt de angajare de am citit vre-odata! _________________ zeltera - eu | zeltera - blog | programare - blog
Data înscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 297 Locație: Beijing, China
Trimis: Vin Ian 04, 2008 1:47 pm Titlul subiectului:
Wow, felicitari pentru anunt. Mai rar vezi in Romania anunturi care sa iasa din banal (in sensul bun). Presupun ca si firma e pe masura (tot un lucru rar).
Din pacate nu sunt designer si nu sunt in Romania. Va doresc sa gasiti candidat(i) pe masura anuntului! _________________ http://ionut.bizau.ro
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum