| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ITist Guru

Data înscrierii: 20/Apr/2005 Mesaje: 5059 Locație: Toronto
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 3:53 pm Titlul subiectului: Colaborare MS.RO |
|
|
Am primit acum ceva vreme un email de la MS RO despre o posibila colaborare. Au urmat alte citeva (putine totusi) emailuri sa ma lamuresc mai bine in ce ar putea consta aceasta colaborare cu MS RO, din care extrag o parte, cea mai importanta am impresia:
"Ce putem oferi: articole, tuturiale, sesiuni online despre tehnologia .net si felul in care ea interfereaza cu alte tehnologii. In acest moment, noi avem astfel de sesiuni online, sustinute pe platforma Live Meeting si promovate prin canalele specifice (newsletter, bloguri ale echipei) dar am putea, pe de o parte, sa invitam membri programare.org la sesiunile care i-ar interesa, pe de alta parte am putea crea niste sesiuni speciale pentru profilul lor (compatibilitate aplicatii, migrare, etc)"
Cit de interesanta vi se pare o astfel de colaborare? Cum o vedeti si cum v-ar putea ea ajuta, la invatat sau la munca? Urmariti deja aceste subiecte pe alte site-uri de programare?
As deschide o mica discutie pe tema asta sa vedem ce idei putem extrage, daca discutam un pic. |
|
| Sus |
|
 |
Nytro Coder
Data înscrierii: 25/Feb/2008 Mesaje: 220
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt fan Microsoft, cred ca asa as invata mai multe. Eu unul sunt pro pentru aceasta colaborare, in caz ca va conta si parerea mea.
PS: Informatiile, tutorialele vor fi in limba romana nu?
MS.RO ? Ministerul Sanatatii?  |
|
| Sus |
|
 |
ITist Guru

|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Evident e vorba de Microsoft (sa nu fie absolut nici un dubiu).
Si nu cred ca aici e vorba doar de a fi fan sau nu, ci de a ne informa profesionist despre o tehnologie sau alta, indiferent de unde vine. Singura chestie ce nu inteleg nici eu (inca) e cum anume ar putea si aceste informari / colaborari, ca doar site-ul MS e acolo pt. toti.
Nu am raspuns inca ultimului email ca eram curios de alte reactii de aici. |
|
| Sus |
|
 |
zeltera Guru

Data înscrierii: 28/Dec/2005 Mesaje: 1758 Locație: c:\
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am prea inteles cum e cu colaborarea. Daca ei au ceva de oferit, pur si simplu posteaza aici (la cafeneaua tehnica, sa zicem) si cine e interesat se inscrie la eveimentul respectiv.
Ar fi interesant daca m$ ne-ar da niste useri, ne-ar pune un banner pe la ei pe site... etc (in schimbul unui banner la noi pe forum).
Insa poate mi a scapat mie cum e cu modul practic de colaborare... |
|
| Sus |
|
 |
ITist Guru

|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu nici eu prea bine in ce ar putea consta. Din ce inteleg, este ca ei permanent au tot felul de evenimente si prezentari live pe net la care am putea fi invitati. Nu stiu daca asta nu-i valabil pt. toti ce-i care le viziteaza site-ul si se inscriu pe acolo pe undeva.
Colaborarea vorbea si de evenimente offline (care insa nu exista aici deocamdata) sau alte lucruri (nu stiu exact ce anume). Cred ca am putea sa-i spunem "calaborare" intr-un sens mai larg. |
|
| Sus |
|
 |
Nytro Coder
Data înscrierii: 25/Feb/2008 Mesaje: 220
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu vad nici un motiv pentru a nu colabora. Nu poate fi nimic rau in asta, oricum ar fi aceasta colaborare. Eu sunt multumit daca vad aici un link catre un articol interesant, orice.  |
|
| Sus |
|
 |
ITist Guru

|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Evident ca o calaborare e un lucru bun, doar ca spre deosebire de RO in UE ne propunem si lucruri concrete de la aceasta colaborare. Ce am putea avea de cistigat? Ce beneficii am putea avea ca membri ai acestui site de la colaborare? Ramine sa descoperim.  |
|
| Sus |
|
 |
Grunt Avansat

Data înscrierii: 18/Sep/2008 Mesaje: 268 Locație: Unde ma trezesc dimineata
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nytro a scris: | Eu nu vad nici un motiv pentru a nu colabora. Nu poate fi nimic rau in asta, oricum ar fi aceasta colaborare. Eu sunt multumit daca vad aici un link catre un articol interesant, orice.  |
Cam asa. Nu e nimic rau in asta, mai ales pentru programare.org, care, parerea mea sincera, e o comunitate mica indiferent de cate posturi am avea.
Si daca nu stii ce beneficii am avea, de ce nu ii intrebi intr-un mail? _________________ Software is pretty much like cathedrals: first we build them, then we pray.
| Citat: | | "Robustă înseamnă de încredere . Nici un limbaj de programare nu asigură într-adevăr încrederea."? Suna ca o reclama mascata la tampon. |
|
|
| Sus |
|
 |
bveritoa Invatacel

Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 83 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 24, 2009 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Stiu ca e cam de mult de l aultimul post,dar ce s-a mai rezolvat?O sa colaborati sau nu?SI daca da care sunt beneficiile?Si cred si mai important ce conditii impun.Ar fii oricum,cred,interesant |
|
| Sus |
|
 |
ITist Guru

|
Trimis: Mie Iun 24, 2009 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu s-a intimplat nimic. Ultima data am trimis un email cu citeva intrebari care daca nu s-a pierdut pe drum (nu as crede) nu am mai primit raspuns la el. Cine stie ... |
|
| Sus |
|
 |
bveritoa Invatacel

Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 83 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
vborcea Invatacel

Data înscrierii: 03/Ian/2010 Mesaje: 91
|
Trimis: Sâm Feb 06, 2010 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stiu ca a trecut foarte multa vreme de cand s`a deschis topicul dar tre sa`nteleg faptul ca nu s`a rezolvat nimic? ar fi fost benefic pentru toti userii si poate cei de la ms ar fi avut ocazia sa descopere talente. |
|
| Sus |
|
 |
|