Programare.org - Programare Romaneasca: C/C++, PHP, Java, .NET, VB, Delphi, etc.
VBA pentru AutoCAD

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Visual Basic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bcsaulescu
Junior

Data înscrierii: 10/Ian/2010
Locație: București

MesajTrimis: Dum Ian 24, 2010 6:18 pm    Titlul subiectului: VBA pentru AutoCAD Răspunde cu citat (quote)

Salve !

Am urgent nevoie de ajutor ! Trebuie să realizez cu ajutorul VBA într-un desen AutoCAD un macrou care să realizeze comanda subtract pentru un nr. mare de obiecte (fascicul de 2340 țevi).
Căutând pe Internet m-am dumirit un pic, dar nu suficient cât să-mi termin desenul. Practic eu nu știu cum lucrează VBA cu funcțiile AutoCAD.

Mulțumesc anticipat,

Bogdan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
jos8cal
Avansat

Data înscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Ian 24, 2010 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca eventual sa spamezi pe toate thread-urile. Sint sigur ca asa atragi atentia si cineva te va baga undeva, poate chiar in seama.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
vborcea
Invatacel

Data înscrierii: 03/Ian/2010

MesajTrimis: Dum Ian 24, 2010 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adevarat.. daca chiar ai nevoie sa`ti faca cineva un proiect incearca in sectiunea Proiecte http://programare.org/proiecte.php. Zi ce ai de facut si daca cineva se pricepe sigur vei fi ajutat. Asta desigur pentru o suma de bani... time is money!

Ultima modificare efectuată de către vborcea la Lun Ian 25, 2010 9:08 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
bcsaulescu
Junior

Data înscrierii: 10/Ian/2010
Locație: București

MesajTrimis: Lun Ian 25, 2010 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru sugestii.

Cu prietenie,
Bogdan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Visual Basic Ora este GMT + 2 ore 

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Pagini.info = Legaturi cu lumea - director web romanesc cu situri, webloguri & forumuri